Wij bezorgen uw bestellingen aan huis!

Wegens de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus kunt u vanaf nu ook onze overheerlijke producten bestellen in onze webshop.

Dit zijn voor ons moeilijke tijden en wij hebben vooral heel veel paas chocolade over. Daarom hebben wij ons paasassortiment ook als eerste in onze webshop beschikbaar gemaakt. Wij zullen zo spoedig mogelijk ook onze overige producten in de webshop zetten.

Als u graag iets bij ons wilt bestellen wat u nog niet in onze webshop ziet staan neemt u dan gerust telefonisch of per email contact met ons op. Wij kunnen al onze producten persoonlijk bij u bezorgen of laten afleveren zodat u veilig thuis kunt blijven. Tijdens het bezorgen houden wij ons uiteraard zorgvuldig aan de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij komen uw bestelling (vanaf €20,00) GRATIS bij u bezorgen als u woonachtig bent in Spijkenisse of Ridderkerk (als u in de buurt woont van deze plaatsen neemt u dan gerust contact met ons op om te vragen wanneer wij bij u in de buurt zijn). Voor bestellingen van minder dan €20,00 zijn wij helaas genoodzaakt om €2,95 bezorgkosten te berekenen.

Woont u niet in een van de bovengenoemde plaatsen dan kunt u uiteraard ook bij ons bestellen en zullen wij uw bestelling voor €5,95 met PostNL verzenden.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u onze producten online bestellen en betalen maar wij begrijpen ook dat sommige van onze klanten nog nooit eerder iets online hebben besteld en dan mag u uiteraard ook altijd telefonisch een bestelling aan ons doorgeven.

Wilt u iemand anders een hart onder de riem steken? We pakken uw bestelling mooi in en verzenden uw cadeautje naar elk gewenst adres in Nederland (en in overleg ook daarbuiten).

Wij staan volledig voor u klaar en hopen van harte dat wij u en uw dierbare ondanks deze moeilijke periode toch nog een fijne Pasen mogen bezorgen!

Samen zijn we sterk en wij zullen u ontzettend dankbaar zijn voor uw steun!