Afhalen & Verzending

Uw bestelling afhalen in onze winkel

U kunt er tijdens het bestellen voor kiezen om uw bestelling GRATIS af te komen halen in onze onze winkel.

Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of per email contact met u op. In de meeste gevallen kunt u uw bestelling dan nog dezelfde dag bij ons op komen halen. Dit is wel afhankelijk van het tijdstip waarop wij uw bestelling hebben ontvangen, onze openingstijden en of u een maatwerk product heeft besteld.

Voor maatwerk producten, bv. chocolade geschenken met uw eigen tekst of een specifieke leeftijd, geld een productietijd van 1 tot 3 werkdagen.

Mochten wij een bepaald product niet op voorraad hebben dan kunt u uw bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen komen ophalen. Uiteraard zullen wij u hierover dan z.s.m. informeren.

Uw bestelling laten verzenden

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Wij doen altijd onze uiterste best om uw bestelling binnen 1 werkdag en uiterlijk binnen 3 werkdagen gereed te maken voor verzending. Mochten er echter meer werkdagen nodig zijn, dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk telefonisch of per email over informeren.

Dit is mede afhankelijk van het tijdstip waarop wij uw bestelling hebben ontvangen, onze openingstijden en of u maatwerk product heeft besteld.

Voor maatwerk producten, bv. chocolade geschenken met uw eigen tekst of een specifieke leeftijd, geld een productietijd van 1 tot 3 werkdagen.

Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u per email een verzendbevestiging en een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Hierna wordt uw bestelling in de meeste gevallen binnen 1 werkdag bij u bezorgd.

Omdat wij werken met verse houdbare producten en om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen, willen wij geen overbodige risico’s nemen dat bestellingen langer dan gewenst onderweg zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze bestellingen alleen via PostNL te versturen op een dinsdag, woensdag en donderdag (en in enkele gevallen ook op vrijdag als de bezorging op zaterdag kan plaats vinden).

Rond feestdagen kunnen wij daarom ook afwijken van onze standaard verzenddagen.

Tevens proberen wij rekening te houden met de weersomstandigheden, omdat u natuurlijk niet zit te wachten op gesmolten chocolade. 

Verzendkosten via PostNL

Bestellingen worden door ons per reguliere pakketpost verstuurd. Omdat chocolade breukgevoelig is en in de meeste gevallen niet door de brievenbus past sturen wij alleen de hier speciaal voor bedoelde chocolade pakketjes via brievenbus post.

Brievenbuspakje (incl. track & trace): € 4,10

Reguliere pakketpost (incl. track & trace): € 6,15

Afwezig tijdens het bezorgmoment

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket komt bezorgen dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan kunt u uw bestelling de volgende werkdag vanaf 15:00 uur zelf ophalen bij een PostNL-punt bij u in de buurt. De bezorger laat een kaartje bij u achter waarop staat bij welke PostNL locatie u het pakket kunt ophalen.

U heeft dan 1 week de tijd om uw pakket op te halen. Na 1 week wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd. Het door u betaalde aankoopbedrag zal dan NIET aan u gecrediteerd worden.

LET OP: Haal uw bestelling a.u.b. zo spoedig mogelijk op bij het PostNL servicepunt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bewaaromstandigheden bij de PostNL servicepunten.

Verzenden als cadeau of naar een ander afleveradres

Wilt u iemand verrassen met een heerlijk chocolade geschenk of bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling overdag in ontvangst te nemen? Dan kunnen wij uw bestelling ook op een ander adres voor u laten bezorgen (bv. bij familie, de buren, op het werk, etc.)

U kunt hiervoor tijdens het bestelproces aangeven dat de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden.

Verzenden naar meerdere adressen per bestelling

Wilt u uw bestelling naar meerdere adressen laten versturen (bv. Direct naar uw personeel of zakelijke relaties)? Dan doen wij dit graag voor u!

U kunt de adressen dan per email aan ons doorgeven en wij zorgen voor de rest.  Daarnaast kunnen wij ook een korte boodschap of bv. uw visitekaartje toevoegen aan uw geschenk.

Wij berekenen per adres verzendkosten (Brievenbuspakje €4,10 / Pakket €6,15). Voor de meerprijs van het versturen naar meerdere adressen zullen wij u dan nog een apart betaalverzoek toesturen eventueel kunnen wij u hier vooraf ook een prijsopgave voor geven.